Uitnodiging SamenLoop voor Hoop 20 en 21 mei 2017

7-3.jpg

SamenLoop voor Hoop en het E-team nodigen je van harte uit op 20 en 21 mei te Zoetermeer in het van Tuyllpark.

Het E-team loopt de 24 uur wandelestafette voor KWF en de strijd tegen kanker samen met heel veel andere teams. Er is van alles te doen, leuke muziek en veel gezelligheid. Natuurlijk zijn onze sieraden ook op deze dagen te koop in onze kraam.

Wil je het E-team helpen met een donatie gebruik dan de knop Donatie doen.

Jij bent van harte uitgenodigd 20-21 mei 15.00/15.00 uur. Van Tuyllpark te Zoetermeer. Er is van alles te doen en voldoende parkeergelegenheid.

 

 

Het programma  zaterdag 20 mei

15.00 uur Openingsronde met survivors waarbij mensen met kanker of die kanker overwonnen hebben de eerste ronde op het parcours lopen.

15.05 uur Start van de teams met één of twee wandelaars. Er is leuke muziek, gezellige kramen met leuke dingen, lekker eten en veel gezelligheid. Ook onze armbanden en kaarten zijn te koop op deze twee dagen. We verkopen ook Kaarsen voor Hoop die de 20e in de avond aan gaan langs het parcours.

19.00 uur Tegen de avond  verlichten de Kaarsen van Hoop met persoonlijke boodschappen het parcours. We herdenken dierbaren en vieren het leven. Een bijzonder moment

Het programma zondag 21 mei

7.00 - 9.00 uur Ontbijt en ook  onze kraam is weer open voor een gezellig babbeltje en leuke dingen. 

In de ochtend Aanvang Kinderloop waarbij kinderen van 4 tot 12 jaar  24 minuten lopen als steun voor iedereen met kanker.

15.00uur Na 24 uur wandelen lopen alle teams de laatste ronde onder aanmoediging  van alle supporters en wordt de opbrengst overhandigd aan KWF Kankerbestrijding.

Kijk voor het gehele programma bij SamenLoop voor Hoop Zoetermeer. Wil je deelnemen, ben je survivor en wil je het ererondje meelopen, geef je dan op. Je kunt je ook altijd aansluiten bij het E-team.

TOP